

Parent Involvement Advisory Committee (PIAC) 5050 Yonge Street, Main Floor Toronto, ON M2N 5N8

To: Members of PIAC

Date/Time: Tuesday, May 21, 2019, 7:00 pm – 9:30 pm

(6:30 dinner, Cafeteria);

Location: Boardroom, 5050 Yonge Street, Main Floor

Committee Co-Chairs: Zena Shereck and D.Williams Trustee Representative: Trustee Rachel Chernos Lin

Director of Education: (DOE Designate) Executive Superintendent Roula Anastasakos

AGENDA

#	Item	Lead	Recommend ation/Action	Motion	Duration
1.	Welcome & Introductions	Co-Chairs			5 min. <i>(7.0</i> 5
	Land Acknowledgment: "We acknowledge we are hosted on the lands of the Mississaugas of the Anishinaabe, the Haudenosaunee Confederacy and the Wendat. We also recognise the enduring presence of all First Nations, Métis and Inuit peoples."				pm)
	 Declarations of Membership (please see sign-in and declaration sheet at the front of the boardroom) Code of Conduct 				
2.	Declaration of Actual, Perceived, or Potential Conflict of interest	Co-Chairs			2 min. (7.07 pm)
3.	Approval of Quorum	Co-Chairs			1 min. (7.08 pm)
4.	Approval of Agenda	Co-Chairs		Motion	2 min. (7.10 pm)
5.	Approval of Minutes April 16, 2019	Co-Chairs		Motion	5 min. (7.15 pm)
6.	Co-Chairs Update	Co-Chairs			10 min.(7:25pm)
7.	Nutrition Programs in Schools	Catherine			20
		Parsonage			min.(<i>7:45pm</i>)
		(Executive			
		Director TFSS)			
		and Angela			
		Dozzi			
		(Coordinator,			
		Student			
		Nutrition			

#	Item	Lead	Recommend ation/Action	Motion	Duration
		Program)			
8.	School Cash Online Quick Reference Guide	Marisa Chiu (Assistant Comptroller, Finance Administration)			20 min.(8:05pm)
9.	Working Group Reports				20 min. (8:25 pm)
	Membership WG				
	Budget WG				
	School Council Appreciation WG				
	Consultations WG				
	Communications and Outreach WG			Motion	
	Strategic Planning WG				
10.	Trustee Report	Trustee Chernos Lin			20 min.(8:45 pm)
11.	Director of Education Report	(DOE Designate) Executive Superintendent Roula Anastasakos			15 min. <i>(9:00pm)</i>
12.	PCEO Report	Michelle Munroe			15 min. (9:15pm)
13.	Ward Updates				10 Min <i>(9:25</i> pm)
14.	New Business	Co-Chairs	No		5 min. (9:30 pm)
15.	Adjournment	Co-Chairs		Motion	

NEXT MEETING: Tuesday, June 18, 2019

<u>Wi-Fi</u>

SSID: TDSB-Event

Passcode: 2019_event_tdsb

FROM: Co-Chairs, TDSB Parent Involvement Advisory Committee (PIAC) – Email: info@torontopiac.com